top of page
Cat dureaza un moment Drum Cafe?

Un moment de percutie interactiva poate dura intre 10 si 90 de minute. Pot exista si sesiuni mai lngi de 90 de minute, insa ele sunt deobicei impartite in mai multe momente cu pauze intre ele si cu alte activitati conexe.

Cat costa un eveniment Drum Cafe?

Costul depinde de o multime de factori, de aceea el este personalizat si se face la cerere. Elementele care determina pretul pot fi: numarul de participanti, locatia, contextul, scopul interventiei, durata, instrumentele folosite, numarul de sesiuni, serviciile adaugate etc. Toate acestea determina efortul logistic, marimea si tipul echipei care livreaza programul, si in final pretul. Contactati-ne si cereti o oferta de pret!

Cu cat timp inainte trebuie contractat evenimentul?

Pentru a fi absolut siguri ca ne aveti in program, trebuie sa ne contactati cu minim o luna inainte de eveniment. Insa putem lua evenimente si in mai putin de o saptamana! 

Lucrati si cu agentii?

Desigur! Agentiile pot avea un pret preferential, in special in cazul unei colaborari de lunga durata. In opinia noastra implicarea unei agentii ajuta foarte mult la organizarea unui eveniment, in special daca este vorba de un eveniment mare si important.

Ce instrumente se folosesc intr-un moment Drum Cafe?

Instrumentele folosite pot fi diferite - tobe africane - djembe, tuburi muzicale - boomwhackers, shakere,  si altele, chiar si propriul corp! Alegem instrumentele potrivite in functie de context, buget si scopul interventiei.  

Care sunt provocarile logistice ale unui eveniment Drum Cafe?

Implementarea unui moment Drum Cafe poate fi o provocare logistica, insa cu o buna organizare, totul va decurge perfect!

 Vom discuta impreuna fiecare aspect in parte, de la distribuirea instrumentelor, la inserarea optima a momentului in program, la necesitatile tehnice. Fiecare eveniment este unic si totul trebuie sa iasa perfect!

Ce servicii adaugate mai oferiti?

- show cu trupa de percutie

Partea interactiva a momentelor noastre poate fi imbogatita si pusa in valoare mai bine  adaugand show-uri de percutie de scena. 

- speech-uri motivationale,

Acestea vor sublinia si transmite idei si valori, intr-un context extrem de favorabil cum este cel in care am reusit sa castigam emotional audienta si suntem credibili. 

- construirea unui instrument muzical in echipa

Daca ne chemati pentru un program de team building putem include construirea propriului instrument de percutie pentru fiecare participant. Acest lucru poate dura o ora. Participantii vor coopera pentru a-si construi instrumentul, apoi vor canta impreuna cu instrumentele facute chiar de ei! Contactati-ne pentru detalii.

- cadouri personalizate

Pentru ocazii deosebite avem instrumente care se pot personaliza si oferi cadou participantilor.

bottom of page