top of page

Despre

Drumcafe este o companie de percuție interactivă, cea mai bună din branșa sa, cu peste 17,000 de evenimente organizate în 34 de țări, pentru peste 300 dintre cele 400 companii de top din lume. 

In Romania, Drum Cafe este prezenta din anul 2008, avand la activ peste 800 de evenimente.

 

Multumita conceptului puternic si implementarii fara cusur,  momentele noastre de de percutie interactiva sunt unele din cele mai dinamice și mai captivante din programul oricărui eveniment. 

Pe scurt: fiecare participant primește o tobă africană sau un alt instrument de percutie si in cateva minute, cu totii vor cânta în formație. Ritmul acapareaza intreaga audienta, aduce oamenii impreuna, energizeaza si motiveaza.

 

La final, participanții se simt revigorați, încărcați de energie pozitivă. Nu vor uita multa vreme această experiență care i-a apropiat!  

De ce suntem chemati la evenimente
Efectul WOW

Un eveniment Drum Cafe e ceva memorabil, dramatic, interesant și unic.

Va fi punctul de atracție al evenimentului dumneavoastră. 

Sinergia, traita

Intregul este mai mult decat suma partilor.  Acest adevar greu de explicat in cuvinte este cel mai bine exemplificat prin muzica si cel mai bine inteles cand este trait.

Flexibilitate maxima

Oricare ar fi contextul si conditiile, conceptul nostru functioneaza: de la 6 la 6000 de participanti, in sala sau afara, in picioare sau pe scaune, la orice ora!

Efectul mental si fizic

O sesiune de percuție eliberează stresul și binedispune. RELAXEAZĂ și ENERGIZEAZĂ audiența, îi reîmprospătează fizic și mental, îi revitalizeaza, pentru  ca mai apoi să fie pregătiți să asimileze informații, să participle mai active la tot ceea ce urmeaza.

Un eveniment memorabil
Metafora lucrului in echipa

Drum Cafe este un moment puternic unificator în creșterea și dezvoltarea unui grup. E o metaforă pentru munca în echipă. După fiecare sesiune, angajații dobândesc o nouă perspectivă asupra muncii și colaborării în echipă.

Extrem de eficient

O experienta de aces gen este greu de uitat si deine un reper pentru participanti.

100% interactiv

Audienta este implicata pe tot parcursul momentului si in totalitate.  

Indiferent de context si situatie, rezultatul este intotdeauna acelasi: participanti bucurosi, entuziasti si impresionati de experienta prin care au trecut! 

Multicultural si unificator

Daca exista vreun lucru pe care sa-l poata avea in comun ORICE grup de oameni, indiferent de rasa, religie, educatie, statut sau functie, acela este simtul ritmului!

Drum Cafe este leader mondial si o prezenta globala

Aflati si mai multe lucruri extraordinare despre Drum Cafe la nivel global pe www.drumcafe.com 

bottom of page